BrightOwl Loader Loading

DPO Data Protection Officer - Denmark  

Company managed [?] Still accepting applications
25 Facebook  Linkedin

Posted on : 13 May 2017

Project Description

DPO Data Protection Officer

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Corporate Legal

Application deadline

29 May 2017

Description

Corporate Legal
I forbindelse med implementeringen af persondataforordningen (GDPR) samt Binding Corporate Rules (BCR) for Lundbeck koncernen søger vi en ny kollega til Lundbecks juridiske afdeling.
Vores afdeling har ansvaret for Lundbecks juridiske forhold samt Corporate Compliance og CSR og fungerer som service­enhed for samtlige selskaber i Lundbeck koncernen. Vi er 10 advokater i København og har desuden advokatkolleger i USA, Frankrig, Canada og Kina. Du vil blive ansat i Corporate Legal, Commercial, hvor vi pt. er 5 advokater. Vi er et dedikeret team, som har brug for hjælp til at løse vores mange og udfordrende daglige opgaver, blandt andre opgaven med at forberede Lundbeck til GDPR træder i kraft.

Dit job
Dine primære opgaver vil være at indgå som juridisk rådgiver i det projektteam, der arbejder på implementering af GDPR, herunder data mapping, gap analyse og implementering samt yde bistand i forbindelse med udrulning af Lundbecks BCR. Du vil sideløbende hermed yde rådgivning til Lundbecks forretningsområder indenfor persondataretten, ligesom du vil arbejde på at udbrede kendskabet til korrekt persondatahåndtering i Lundbeck koncernen. I det omfang tiden tillader det, vil du derudover arbejde med andre juridiske af betydning for en international medicinalvirksomhed, så som rådgivning om selskabsret, konkurrenceret, obligationsret mv. og udarbejdelse og fortolkning af kontrakter.  
Når GDPR træder i kraft til maj 2018 er det tanken, at du vil indtræde i stillingen som DPO (Data Protection Officer) og dermed fortsætte dit arbejde med at tilsikre Lundbecks overholdelse af GDPR. I det omfang det er muligt, vil du fortsat bistå med at løse andre juridiske opgaver.
Der er tale om et job med en høj grad af selvstændighed men med gode muligheder for at sparre med kompetente kollegaer. Du vil skulle samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper, rådgivere og eksterne partnere både i indland og udland.

Dine kvalifikationer

  • Du er advokat eller jurist og en erfaren rådgiver indenfor persondataretten fra enten advokatkontor, større dansk virksomhed eller offentlig myndighed
  • Du arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og effektivt mens du bevarer en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde
  • Du kan rådgive og samarbejde i alle dele og på alle niveauer af en international organisation
  • Du optræder myndigt kombineret med en fleksibel og service-minded indstilling
  • Du har god forståelse for hvordan persondatalovgivningen kan spille sammen med forretningsmæssige behov
  • Du er social med god humoristisk sans
  • Du behersker engelsk, som er koncernsproget, på højt niveau
  • Du har meget gerne kendskab til medicinalbranchen

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job, hvor du kan fortsætte din specialisering indenfor persondataretten, mens du samtidig får lejlighed til at arbejde med alsidige juridiske opgaver i en international medicinalvirksomhed. Du vil indgå i en velfungerende afdeling bestående af behagelige, engagerede og kompetente kollegaer.

Kontakt
Vi anbefaler, at du besøger vores hjemmeside www.lundbeck.com. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, advokat Marianne Helstrup på e-mail: mhls@lundbeck.com eller telefon 30832457.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og send den, så vi har den senest den 29. maj 2017. Ansøgningerne behandles løbende og vi vil derfor opfordre til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Lundbeck is a global pharmaceutical company specialized in psychiatric and neurological disorders. For more than 70 years, we have been at the forefront of research within neuroscience. Our key areas of focus are depression, schizophrenia, Parkinson's disease and Alzheimer's disease.

An estimated 700 million people worldwide are living with psychiatric and neurological disorders and far too many suffer due to inadequate treatment, discrimination, a reduced number of working days, early retirement and other unnecessary consequences. Every day, we strive for improved treatment and a better life for people living with psychiatric and neurological disorders – we call this Progress in Mind.

Read more at http://www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Our approximately 5,300 employees in 55 countries are engaged in the entire value chain throughout research, development, production, marketing and sales. Our pipeline consists of several late-stage development programmes and our products are available in more than 100 countries. We have research centres in China and Denmark and production facilities in China, Denmark, France and Italy. Lundbeck generated revenue of DKK 14.6 billion in 2015 (EUR 2 billion; USD 2.2 billion).

For additional information, we encourage you to visit our corporate site www.lundbeck.com and connect with us on Twitter at @Lundbeck .